Telefooncentrale voor voedingssector & agriculturele sector

Iedereen weet dat in de voedingssector, tuinbouwsector & landbouwsector de omstandigheden niet altijd eenvoudig zijn. Ook is de bereikbaarheid van personeel een groter probleem in deze sector dan in andere sectoren.

Eén nummer voor je werknemer

Het lokaliseren van een werknemer of medewerker is niet éénvoudig. Natuurlijk heeft die persoon een gsm of mobiel toestel maar alle gsm-nummers doorgeven aan iedereen en zeker aan klanten of leveranciers is misschien niet steeds een optie. Door VoIP is het mogelijk om aan elke persoon één bedrijfsnummer te geven dat ze naar hun één of meerdere toestellen kunnen sturen.

Werk je bijvoorbeeld in een winkel dan kan de vaste telefoon in de winkel en de gsm van de winkelbediende één nummer hebben. Automatisch doorschakelen en volgen is ook perfect mogelijk.

Veilig en bestand tegen een stootje: mobiel telefoonverkeer

Met VoIP-telefonie kan je gelijk welke mobiele telefoon of smartphone koppelen aan je telefooncentrale en dus bedrijfsnummers. Door het installeren van een app op deze mobiele telefoons is deze reeds gekoppeld en ben je dus volledig vrij om een telefoon te kopen die het best geschikt is.

  • Mensen met buitendienst koop je waterdichte telefoons die tegen een stootje kunnen
  • Tijdelijke werknemers of seizoenarbeiders koop je een goedkoop model
  • Techniekers koop je een mobiele telefoon die tegen vet en andere zware stoffen bestand is.
  • Zijn er bepaalde HACCP-normen van kracht? Koop een (mobiele) telefoon die hier aan voldoet en installeer de app. ...

Gedaan dus met het aankopen van walkie talkies of andere tussenoplossingen.

Intern bellen wordt goedkoper

Bellen naar het magazijn vanop het veld of magazijn. Je doet dit vanaf nu gratis of aan een minimum kost ( dataverkeer van je internetabonnement ). Dit is niet alleen veel goedkoper. De kans bestaat dat er nu véél vlugger en beter gecommuniceerd zal worden omwille van de betere en goedkopere bereikbaarheid van personeel dat werken buiten het bedrijf.

Koppel een nummer aan een dienst of positie en niet aan een werknemer

Je kan ook een nummer koppelen aan een bepaalde dienst of locatie in plaats van aan één bepaalde werknemer zonder dat deze zijn of haar mobiele telefoon dient af te staan of dat er een gsm moet rondgegeven worden. Ben je dan op zoek naar de productieverantwoordelijke van "lijn 1" of werknemer die naar de veiling gaat, heb je direct het correcte nummer zonder dat iedereen moet ingelicht worden wie deze dag aan het werk is.

Klik hier en ontdek de soorten telefooncentrales voor de agriculturele sector.

Bespaar op uw nieuwe telefooncentrale

Telefooncentrale voor de agriculturele sector nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte