Over ons

Wat is Telefooncentrale.net

Telefooncentrale.net is een onafhankelijke website en wenst personen op een correcte manier te informeren tijdens hun zoektocht naar bedrijfstelefonie. Wij hebben getracht om zo accuraat mogelijke informatie weer te geven zonder enige partij of leverancier van telefooncentrales te promoten.

Naast het aanbieden van kwalitatieve content en informatie, bieden wij de mogelijkheid om een gratis offerte-aanvraag te verzenden. De offerte-aanvraag wordt verzonden naar onze aangesloten bedrijven dewelke professionele telefooncentrales aanbieden.

Bespaar op uw centrale

1. Vraag vrijblijvende een offerte aan

Uw aanvraag wordt verzonden naar bedrijven in uw buurt. De bedrijven zijn aangesloten op ons systeem. De bedrijven zijn gecontroleerd op gegevens en of zij in het bezit zijn van een geldig BTW-nummer.

2. U ontvangt prijsoffertes terug

Na uw aanvraag ontvangt u prijsoffertes terug of onze bedrijven nemen contact met u op om een correcte prijsofferte op te maken. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen vergelijken.

3. U vergelijkt de verschillende prijzen en offertes

U vergelijkt vrijblijvend alle prijzen.

4. U doet de beste deal

U kiest zelf met wie u in zee wenst te gaan. U kan besparen door offertes te vergelijken. U bespaart hier dus geld en tijd.

Klik hier om een offerte aan te vragen

Bent u leverancier van telefooncentrales? Klik hier om onze offerte-aanvragen te ontvangen.