Telefooncentrale voor boekhoudkantoren

Als boekhouder of boekhoudkantoor is het belangrijk dat alle taken geordend en genoteerd worden bij de juiste dossiers. Door over te schakelen naar een VoIP-telefooncentrale bespaar je als boekhouder veel geld en krijg je een perfect overzicht op je dossiers.

Gesprekken opvolgen en centraliseren

Als boekhouder of fiscalist werk je aan complexe dossiers die over lange termijn lopen met duidelijke facturatie en afzonderlijke notering van kosten en posten.

Door het gebruik van een VoIP-telefooncentrale kan je perfect opvolgen hoelang er gebeld werd naar welke nummers en kan je ook perfect meerdere nummers combineren. Het is niet nodig dat alle uitgaande gesprekken van één toestel komen.

Centraal telefoonboek en agenda

Een goed overzicht van alle contacten en correcte notering van afspraken is kinderspel met een VoIP-telefooncentrale. Alles wordt centraal en steeds up-to-date gehouden. Plus dat deze informatie overal bereikbaar en raadpleegbaar, ook als je onderweg bent en wenst te bellen met je smartphone.

Interne gesprekken worden gratis

Een grote kost voor een boekhoudkantoor is het intern telefoonverkeer. Met een VoIP-telefooncentrale in je kantoor wordt bellen gratis. In de meeste gevallen kan je zelfs gratis bellen naar collega's die van thuis uit werken of onderweg zijn. Bij deze laatste opties wordt er gebruik gemaakt van je data-abonnement (internet).

Voicemail en doorschakeling

Vlot bereikbaar zijn is belangrijk en als je niet bereikbaar bent moet je een goede ondersteuning bieden voor je klanten. Bereikbaar ben je via één bedrijfsnummer. Of je nu op kantoor bent of onderweg naar een meeting. Je kan zelf kiezen op welk toestel je bereikbaar bent of je stelt in dat dit automatisch dient te gebeuren. Wens je niet bereikbaar te zijn kan je kiezen voor een professionele doorschakeling of voicemail.

Bespaar op uw nieuwe telefooncentrale

Telefooncentrale voor uw boekhoudkantoor nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte