Telefooncentrale voor dokterspraktijk & dierenartspraktijk

Alles draait rond de patiënt. Het organiseren van afspraken en binnenkomende telefoongesprekken is belangrijk en mag niet veel tijd in beslag nemen. Een VoIP-telefooncentrale kan je hierin ondersteunen.

Binnenkomende gesprekken: doorschakelen en professionele voicemail

Een spreekuur loopt al vlug eens uit of je dient door een spoedgeval vroeger te starten. Als dokter of dierenarts ben je dus niet gebonden aan vaste uren en sommige taken of onderzoeken laten niet toe om te om niet aanwezig te zijn voor een telefoongesprek. Het steriliseren van materiaal of een intensieve behandeling van een patiënt zijn hier maar een paar voorbeelden van.

Met een VoIP-telefooncentrale kan je met één simpele beweging jouw bedrijfsnummer op voicemail plaatsen of doorschakelen naar een ander nummer. Je kan er zelf voor kiezen dat een collega of assistente jouw oproepen ontvangt.

Centraal beheer van de contacten en agenda

Afspraken worden niet chronologisch ingepland want niet elke ingreep is even dringend. Ook heeft elke consultatie een andere tijdspanne. Met andere woorden worden afspraken niet gepland volgens het binnenkomen van de gesprekken. Het is eerder een planning volgens noden en zorgbehoefte.

Loopt een consultatie uit of is er een dringende interventie dan kan je de nodige personen of collega's eenvoudig bereiken via het centrale telefoonboek.

Interne gesprekken worden gratis

Veel gesprekken worden intern gevoerd met een collega of secretaresse. Met een VoIP-telefooncentrale gebeuren deze telefoongesprekken gratis.

Goedkoop mobiel en internationaal bellen

Dankzij VoIP wordt mobiel bellen of worden internationale gesprekken véél goedkoper. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het internet (data) en niet van analoge telefonie. De data die benodigd is voor een telefoongesprek is maar een fractie van de data die benodigd is om een video af te spelen. Een standaard data-abonnement is dus ruim voldoende.

Bespaar op uw nieuwe telefooncentrale

Telefooncentrale voor uw praktijk nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte