Telefooncentrale voor tandarts & tandartspraktijk

Bij een tandartsenpraktijk staat de patiënt centraal. Het is dus belangrijk dat de organisatie van afspraken en binnenkomende telefoongesprekken correct verlopen. Een VoIP-telefooncentrale kan je hierin ondersteunen.

Binnenkomende gesprekken: doorschakelen en professionele voicemail

Een tandarts is niet gebonden aan vaste uren en sommige taken laten niet toe om gestoord te worden. We denken dan bijvoorbeeld aan het steriliseren van materiaal of intensieve behandeling van een patiënt.

VoIP laat je toe met één simpele beweging jouw bedrijfsnummer op voicemail te plaatsen of te laten doorschakelen naar een ander nummer of gewoon naar een ander toestel van een collega of jouw tandartsassistente.

Centraal telefoonboek en agenda

Niet elke ingreep is even dringend of heeft een vaste loopduur. Afspraken worden niet steeds gepland volgens het binnenkomen van de gesprekken. De afspraken plannen volgens noden van de persoon met zorgbehoefte, het soort interventie of de hoogdringendheid is eenvoudig met een centrale agenda.

Wijzigingen of plotse aanpassingen kan vlug doorgegeven en opgevolgd worden door het centrale telefoonboek.

Interne gesprekken worden gratis

Veel gesprekken worden intern gevoerd. De tandartsassistente inlichten over een bepaald dossier of je collega een tweede opinie vragen over een dossier gebeurt regelmatig. Met een VoIP-telefooncentrale kan je gratis gesprekken voeren met jouw collega's en assistente.

Goedkoop bellen met collega's

In meeste gevallen zijn deze gesprekken ook gratis of op zijn minst goedkoop als jouw gesprekspartner thuis of op de eigen tandartsenpraktijk werkt want alle gesprekken lopen over het internet. Het enige dat vereist is dat jouw collega ook digitaal belt met VoIP.

Welke telefooncentrale is geschikt?

Klik hier en ontdek de soorten telefooncentrales voor tandartsen.

Bespaar op uw nieuwe telefooncentrale

Telefooncentrale voor tandartsprakrijk nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte