Telefooncentrale voor advocaten & advocatenkantoor

Als advocaat is een vlot en snel contact met cliënten of partners van uiterste belang. Een telefooncentrale kan je hierbij goed helpen.

Als advocaat of advocatenkantoor moet je alles bijhouden

Een groot deel van het werk heeft een juridisch en gerechtelijk karakter. Je wenst dus dat alles correct en accuraat bijgehouden wordt. Met een VoIP-telefooncentrale kan je perfect zien hoelang en wanneer er gebeld is naar verschillende nummers. Het combineren van verschillende nummers is ook mogelijk.

Als advocaat ben je bereikbaar indien nodig

Als je in je advocatenkantoor een VoIP-telefooncentrale gebruikt dan ben je overal bereikbaar op één bedrijfsnummer. Het speelt dan geen rol of je op kantoor werkt, onderweg bent naar een rechtspraak of bij een andere cliënt.

Wens je daarentegen niet gestoord te worden door een kantoormedewerker, collega of cliënt dan stel je de professionele voicemail in of zorg je voor een directe doorschakeling naar jouw kantoor.

Bespaar op telefoniekosten naar collega's, internationale calls en interne gesprekken

Digitaal bellen kost slechts een fractie van analoog bellen. Intern bellen met collega's wordt zelf gratis. Internationale gesprekken worden ook veel goedkoper omdat er gratis gebruik gemaakt wordt van het bestaande internet in alle landen. Slechts het laatste stukje van het gesprek wordt omgezet naar analoog. Internationale gesprekken worden zo gelijkgeschakeld aan een lokaal gesprek.

Conference calls: één telefoongesprek met meerdere partijen

Wens je te overleggen met meerdere partijen op één zelfde moment maar is fysiek samenkomen niet mogelijk? Dan kies je voor een conference call. Een conference call laat toe om met meerdere partijen één gesprek op te starten.

Bespaar op uw nieuwe telefooncentrale

Telefooncentrale voor uw praktijk nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte