Telefooncentrale voor notarissen

Een notaris heeft veel taken waarbij een goed en vlot en snel contact met cliënten en partners van uiterste belang zijn. Een telefooncentrale heeft daarin voor de notaris een grote ondersteunende rol.

Taken van de notaris: elk detail telt

Het werkgebied van de notaris is breed maar ligt voor het grootste deel in een juridisch of gerechtelijk kader. Logisch dat dan elk detail, schriftelijk of mondeling, van het grootste belang zijn.

Het goed verwerken van een gesprek en een vlotte bereikbaarheid is cruciaal. Een VoIP-telefooncentrale heeft voor een notaris dan ook veel voordelen.

Als notaris ben je bereikbaar indien nodig

Als je gebruik maakt van een VoIP-telefooncentrale ben je als notaris overal bereikbaar waar jij dat wenst. Iedereen kan jou bereiken op één bedrijfsnummer of je nu op kantoor bent of onderweg naar een meeting. Wens je niet gestoord worden door een kantoormedewerker, collega of cliënt dan schakel je eenvoudig de professionele voicemail in of zorg je voor een professionele doorschakeling naar jouw kantoor.

Bespaar op telefoniekosten naar collega's, internationale calls en interne gesprekken

VoIP zorgt voor een grote daling in jouw maandelijkse telefoonkosten. Door het digitaal gebruik wordt intern bellen gratis en internationale gesprekken kosten nog slechts een fractie van de analoge kost per minuut.

Voor een notaris en zijn of haar notarissenkantoor is er nog een grotere kostenbesparing bij telefonie omdat gesprekken standaard langer in beslag nemen dan bij een doorsnee bedrijf.

Conference calls: één telefoongesprek met meerdere partijen

Dien je met meerdere partijen samen iets te bespreken maar is het leggen van een gezamenlijke meeting niet direct mogelijk dan biedt een VoIP-telefooncentrale je de perfecte oplossing: conference calls.

Een conference call laat toe om met meerdere partijen één gesprek op te starten. Zo kan je kort op de bal spelen in belangrijke dossiers en iedereen is op de hoogte van de huidige stand van zaken.

Klik hier en ontdek de soorten telefooncentrales voor notarissen.

Bespaar op uw nieuwe telefooncentrale

Telefooncentrale voor notarissen nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte