Voordeel VoIP telefooncentrale huren

Wanneer kies je om een telefooncentrale te huren en wat zijn de voordelen?

Voordelen van het huren van een telefooncentrale

Het grootste voordeel van een telefooncentrale huren is dat je eenvoudiger kan switchen naar een andere configuratie indien je een verkeerde keuze gemaakt zou hebben. We bedoelen niet dat je direct moet veranderen van leverancier maar eerder dat je bijvoorbeeld je groei verkeerd ingeschat hebt of een bepaald order afgewerkt hebt waardoor de huurprijs te hoog zou uitkomen.

Ook zal je eenvoudiger updates van software doorkrijgen of hardware dat vervangen dient te worden. Zo blijf je eenvoudig en zonder kopzorgen / geldzorgen up-to-date met je telefooncentrale. Je weet dus op voorhand wat je maandelijkse kosten zullen zijn.

Telefooncentrale leasen

Net als bij een wagenpark is het mogelijk om dure telefooncentrales te leasen. Dit is een oplossing waar de telefooncentrale op termijn eventueel jouw eigendom wordt. Je kan namelijk op het einde van de huurtermijn kiezen om de telefooncentrale te kopen voor de restwaarde of het contract zonder de aankoop stop te zetten.

Onderhoudscontract bij het huren of leasen van telefooncentrales

Dit is niet altijd zo duidelijk dus onderhandel goed of bekijk goed het onderhoudscontract van je telefooncentrale. Zitten er standaard werkuren in verwerkt? Wat als er een defect is aan de telefooncentrale of hardphone / app...

TIP: ook bij het kopen van een telefooncentrale kan je een onderhoudscontract nemen. Al dan niet met een vaste maandelijkse kost.

Bespaar op uw nieuwe telefonie

Telefooncentrale nodig? Vergelijk hier 4 prijzen via 1 offerte-aanvraag. Start uw offerte